2014 m. spalio 31 d., penktadienis

Kuriose pasaulio valstybėse krovinių pervežimas yra brangiausias?

Krovinių pervežimo paslaugų kainos Lietuvoje yra pakankamai nemažos. Vis dėlto, lyginant su dalimi pasaulio valstybių, Lietuvoje vyraujančios šių paslaugų kainos yra juokingai mažos. Būtent apie tokias valstybes, kuriose krovinių pervežimo kainos yra didžiausios, šiandien ir kalbėsime.

Australija
Australija yra visapusiškai labai brangi valstybė. Būtent dėl to, tai, jog Australija išsiskiria ir išties didelėmis krovinių pervežimo paslaugų kainomis, nėra staigmena. Taip, australų atlyginimai yra išties dideli, todėl didelės krovinių pervežimo paslaugų kainos jiems yra praktiškai nepastebima kasdienybės detalė, tačiau jei kalbėsime apie užsieniečius, kuriems tenka naudotis šiomis paslaugomis Australijoje, jiems tenka pakankamai nemaloniai ištuštinti piniginę, kadangi krovinių pervežimo paslaugos Australijoje, lyginant su Jungtinėmis Amerikos Valstijomis, dažniausiai yra bent keletu kartų didesnės, o lyginant su Lietuva, kainų skirtumas išauga ir dar labiau.

Jungtinės Amerikos Valstijos
Jungtinės Amerikos Valstijos, kalbant apie krovinių pervežimo paslaugų įkainius, negali lygintis su Australija, kadangi kainos šioje valstybėje dažniausiai yra bent keliomis dešimtimis procentų mažesnės, o skirtumas kartais išauga ir iki keleto kartų. Vis dėlto, nepaisant šio skirtumo, Jungtinės Amerikos Valstijos vis vien gali vadintis kaip viena iš brangiausių valstybių krovinių pervežimo paslaugų kainų atžvilgiu, ir tai yra suprantama. Pirmiausia, taip yra dėl pakankamai didelių amerikiečių atlyginimų, kurie, automatiškai, kelia ir įvairių paslaugų bei produktų kainas. Taip pat, dideles krovinių pervežimo paslaugų kainas Jungtinėse Amerikos Valstijose lemia ir ypač aukšta šių paslaugų kokybė – naudodamiesi šiomis paslaugomis Jungtinėse Amerikos Valstijose galėsite būti garantuoti ypač aukšta automobilių kokybe bei aukščiausios klasės darbuotojų profesionalumu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą